Administratiekantoor LFD verwerkt vóór en met jou de boekhouding! Up-to-date en snel inzicht in de financiële administratie. Wel zo handig als ondernemer!

De juiste en volledige administratieve dienstverlening op maat zorgt voor duidelijk inzicht in onderneming. Met het oog op jouw onderneming wordt het juiste advies gegeven; passend bij de boekhouding die voor de onderneming verplicht is bij te houden. Daarnaast kan er gezorgd worden voor een duidelijke en overzichtelijke loonadministratie.

Uitbesteden of controleren van administratie

Door de administratie uit te besteden heb jij je handen vrij om te doen waar jij in jouw onderneming goed in bent om te doen. Ondernemen! Voer je liever zelf de administratie maar wil je dat deze bekeken wordt met een kritisch oog? Ook daar biedt Administratiekantoor LFD mogelijkheden voor!

Opstellen en beoordelen jaarrekening

De administratie al volledig bijgewerkt maar er moet nog een jaarrekening worden opgesteld? Administratiekantoor LFD kan je hierbij van dienst zijn en kijkt met een kritische blik door de administratie om op deze manier eventuele onjuistheden te kunnen corrigeren en zo een goede jaarrekening opstellen.

Boekhoudkundige begeleiding

Moeilijke brieven van de Belastingdienst of vraagstukken waar je niet uit komt? Met de juiste administratieve begeleiding kan de weg van jouw onderneming een stuk makkelijker worden! Administratiekantoor LFD geeft het meest passende fiscale advies!