Administratiekantoor LFD

Een professioneel boekhoudkantoor. Gecombineerd met persoonlijk advies en de juiste service. Dat geeft duidelijkheid en inzicht!

Administratiekantoor LFD is een administratiekantoor met goede en professionele service. Met de juiste persoonlijke aanpak werken wij reeds vele jaren als boekhouder om administraties op orde te stellen, jaarrekeningen samen te stellen en belastingaangiftes te verzorgen. En dat met veel succes en vele tevreden klanten.

Graag hou ik mij bezig met financiële administraties vanuit mijn kantoor in Stadskanaal. Door passie te combineren met kennis en kunde op het gebied van financiële administraties, jaarrekeningen en fiscale wet- en regelgeving kan ik passend advies geven aan elke soort onderneming. Indien gewenst gebruik makend van mijn brede netwerk van financieringsexperts, fiscalisten en salarisverwerkers.

Administratiekantoor LFD helpt bij het krijgen van grip op de financiële situatie en ondersteunt en adviseert bij het maken van wel overwogen administratieve keuzes.

Visie en speerpunten

Persoonlijk

Iedere onderneming of ondernemer is uniek. Door een persoonlijke benadering kan ik mij goed verplaatsen en verdiepen in de klant waardoor er een prettige en laagdrempelige samenwerking ontstaat.

Hoge kwaliteit

De kwaliteit van de dienstverlening staat centraal. Er word zorggedragen voor een correcte administratie, duidelijke overzichten en advies in een begrijpelijke taal.

Transparantie

Bij administratiekantoor LFD zijn er geen verrassingen achteraf. Zo zullen er van te voren duidelijke afspraken worden gemaakt over taken en het tarief daarvan. Op die manier weet zowel klant als LFD waar men aan toe is.

Eén aanspreekpunt

Administratiekantoor LFD wordt gezien als jouw eigen financiële adviseur die naast de ondernemer staat. Daarnaast heeft de ondernemer één aanspreekpunt voor zijn boekhoudkundige, fiscale, strategische en administratieve vragen en adviezen.

Concurrerende prijs

Er wordt gebruik gemaakt van vaste tarieven. Ondanks dat de invulling van de dienstverlening per persoon of onderneming verschild wordt vooraf een duidelijke prijsafspraak met elkaar gemaakt, waarbij indien gewenst in maandelijkse termijnen kan worden betaald.

Veiligheid

De administraties worden vertrouwelijk behandeld en zijn alléén inzichtelijk voor Administratiekantoor LFD. Onze fysieke en digitale bestanden worden vanzelfsprekend met grote zorg voor veiligheid beheerd.