U ontkomt er niet aan! Als ondernemer bent u nu éénmaal wettelijk verplicht om uw administratie tijdig en correct bij te houden. LFD kan u op verschillende wijzen ondersteunen en ontlasten.

Indien u zelf de tijd en gelegenheid heeft om uw administratie bij te houden, kunt u worden ondersteunt op het gebied van de keuze van het boekhoudpakket, het inrichten van uw administratie, begeleiding bij de maandelijkse afsluiting voor de BTW-aangifte en het tussentijds beoordelen van de resultaten van uw onderneming.

Heeft u totaal geen gevoel bij cijfertjes en gebruikt u de computer het liefst alleen voor internet, dan kan de administratieve verplichting ook volledig worden overgenomen. Periodiek levert u daartoe de administratie bij mij aan, waarna de boekhouding voor u wordt bijgewerkt, de BTW-aangifte wordt verzorgd en de tussentijdse financiële informatie kort met u wordt besproken. Zo verkrijgt u toch de informatie die benodigd is voor de aansturing van uw onderneming, zonder er al te veel werk van te hebben.